-
Beatos virtuvė. Ypatingai skani silkė
Ypatingai skaniai silkei reikės: 400 g silkės filė, 600-700 g moliūgo, 1 indelio padažo „Daržo choras“, saujos džiovintų grybų, 1 poro, saujelės petražolių ir krapų, saujelės laiškinių česnakų, druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus. The post Beatos virtuvė. Ypatingai skani silkė appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 836 t 2 f 834 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų