-
Beatos virtuvė. Imbieriniai sausainiai
Imbieriniams sausainiams reikės: 120 g sviesto, 100 g medaus, 100 g muskovado arba farino cukraus, 100 g balto cukraus, 1 šaukšto cinamono, 1 šaukštelio maltų gvazdikėlių, kelių ankščių kardamono, pusės šaukštelio maltos kalendros, 4 šaukštų grietinėlės, 300 g miltų, 1 šaukštelio kepimo miltelių, pusės citrinos sulčių, 4-5 šaukštų cukraus pudros. The post Beatos virtuvė. Imbieriniai...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų