-
Beatos virtuvė. Sultingas kiaulienos kepsnys
Kepsniui reikės: 2 kg kiaulienos sprandinės, 1 šaukšto „Suslavičiaus“ grūdėtųjų garstyčių, 1 šaukšto medaus , 2 morkų, 1 svogūno, kelių šakelių čiobrelio, daug druskos marinavimui, trupučio aliejaus apkepimui, lauro lapų, gero žiupsnio kmynų, 300 ml obuolių sulčių. Troškintiems kopūstams reikės: 50-100 g šalto rūkymo šoninės, 1 svogūno, 1 kg raugintų kopūstų, žiupsnio kmynų...
-
N 14 t 0 f 14 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų