-
Beatos virtuvė. Aguonų pyragas
Aguonų pyragui reikės: 7 kiaušinių, 300 g cukraus, 250 g „Alvo” aguoninio kepinių mišinio, 100 g maltų migdolų arba migdolų miltų, 1 šaukštelio cinamono, sviesto (patepimui). Glaistui reikės: 200 ml 35 proc. riebumo grietinėlės, 150 g rudojo cukraus, 60 g sviesto, 100 g migdolų skiedrelių. The post Beatos virtuvė. Aguonų pyragas appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 91 t 1 f 90 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų