-
Šnicelis
Pusė kilogramo faršo, 90 g juodos duonos, 1 kiaušinis, pieno, česnako 2 skiltelės, druskos,pipirų, maltų džiūvėsėlių. Duonos pluteles nupjaustyti, riekes užpilti pienu. Į faršą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, susmulkintą česnaką, išmirkytą duoną, sumaišyti. Iš paruošto faršo suformuoti paplokščius kotletus ir juos apvolioti džiūvėsėliuose. Kepti keptuvėje...
-
N 1 t 0 f 0 g 1
Kiti blogo įrašai
-
Greitu būdu marinuoti ridikėliai
-
ŠVENČIONIŲ R. Pėsčiomis Aibutiškio pelkės prieigose Labanore (11 km)
-
Aplink Baltuosius ir Juoduosius Lakajų ežerus (35 km). Molėtų rajonas
-
Pėsčiųjų žygis. Jomantų miško įdomybės (~8 km). Telšių rajonas
-
Pėsčiųjų žygis. Į Kuršėnus, bet ne vyniotinio (~16 km). Šiaulių rajonas
-
Alnio ežero takais užsukant į Alnio pusiasalį. Švenčionių rajonas