-
Šįkart kalba apie mano ir jūsų virtuvės svajones: kodėl neišdrįstam, kam neprisiruošiam?
Vakar darėm baltą mišrainę… Oi kiek buvo žiburių akyse!! Aišku, jie šviečia tada, kai šito gerumo ragauji ne kas savaitę, o kai sieji ją su didžiosiom metų šventėm ar giminių susibūrimais… Aš tai kas savaitę jos nevalgau, tai kirtau su pasimėgavimu. Taip vadinamą baltą mišrainę gaminau ir dėl to, kad turėčiau „Beatos virtuvės“ pavasario žurnale kuo iliustruoti visą...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų