-
Namų restoranas – „lengvesnio“ savaitgalio meniu
Kad jau kalbėjome apie sportą ir artėjantį pavasarį, tai siūlau šį savaitgalį daugiau laiko praleisti gamtoje, pasivaikščioti, galbūt aplankyti draugus ar šiaip smagiai po miestą pasižvalgyti. Žinoma, namų restoranas dėl to tikrai neužsidarys, bet juk galima viską pasiplanuoti ir gaminti skanius, lengvus ir greitus patiekalus. Štai čia kelis tokius ir parinkau jūsų skanumui...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų