-
Gražina Gum svečiuojasi ir pasakoja apie žalumynų jėgą
Aš, žinokite, kažkada labai smagiai lankiau žalio arba gyvo maisto kursus Londone. Labai patiko, ir visas maistas, kurį ten gaminome, ir valgėme, buvo skanus atradimas. Kiekvieną kartą, kai pavalgau tokio maisto, galvoju - „kaip nerealu! Kaip skanu! Kaip gera! Kaip malonu…“ Aišku, kartais truputį tingiu užsiimti tais dalykais, bet vis tiek, džiaugiuosi, jei pasidarau...
-
N 5 t 0 f 5 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų