-
„Burbulai ir kąsniai“ – vakaras su geriausiu Lietuvos someljė Narimantu
Šis vakaras (net liežuvis nesiverčia vadinti pamoka) yra tobulas. Aš pati jį iniciavau, nes neslėpsiu, norėjau turėti Kulinarinėje studijoje į moteris orientuotą dalyką, todėl ir pavadinimas – Burbulai ir kąsniai. Tai kaip viskas bus: susipažinsime su visu spektru putojančių vynų, nuo lambrusco ir proseco iki cavos ir šampano. Iš viso ragausime ir aptarsime penkias vynų...
-
N 243 t 1 f 242 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų