-
Sezono TOP’ai – mėlynių suktinis
Uogos, uogos, uogos. Būtent dabar, vasarą, jos išgyvena renesansą, žydėjimą ir šlovę. O smagiausia, kai gali pats nuo šakos ar šakelės pilna burna jas valgyti. Ar žinojote?? Kad gautume visą reikiamą kiekį vitaminų, esančių uogose, per sezoną jų turėtume suvalgyti daugiau nei 10 kilogramų! Tai ko gi laukiame?? Man visada iš pradžių skaniausios „gyvos“ uogos, dubenyje, šaukštu kabinamos...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų