-
Desertas iš niekur arba geriausia prasmė uogom – į keptuvę
2015 m. rugpjūčio 10 d., 07:49
„Tai, o kirvio jūs ten neturite? Sriubą išvirtumėt?“ Čia replikuoja mano tėtis Jonas, kai mes su sese Odeta karštai aptarinėjame Beatos virtuvės kulinarinės studijos tvarkaraštį ir galimus patiekalus, ir vis tariamės, tai gal padarom tą arba aną… Aš, kai aplankau Kėdainius, tai žinote, pirma pasisveikinu, o tada einu apžiūrėti daržų ir šiltnamių. Spėkite, ką padaro mano...
-
N 1 t 0 f 1 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų