-
Sriuba „Kapučino“ su jūros gėrybėmis, imbieru, kario pasta bei kokoso pienu
Sriuba „Kapučino“ su jūros gėrybėmis, imbieru, kario pasta bei kokoso pienu Žuvies sultinys (6 litrai) Įvairios žuvys ir jūros gėrybės (jų atraižos, galvos, kaulai, kiautai), 2,5-3 kg Imbieras, 100 g Salierų stiebai, 200-300 g Česnakai, 2 galvutės (80-90 g) Morkos, 300-500 g Paprika, 100-150 g Pomidorai, 300-500 g Porai, 200 g Čili ankštis, 1 vnt Baltas vynas...
-
N 72 t 1 f 71 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Lietuviška gira: gėrimas su siela ir istorija
-
Glotnutis: kaip pasigaminti sveiką, o ne cukraus bombą?
-
Naminis limonadas: 4 receptai iš viso pasaulio
-
Tobula braškių uogienė: 15 receptų, kuriuos privalote išbandyti
-
Nealkoholinis mochitas: 6 receptai vasaros gaivai
-
Pienių medus: saulė stiklainyje ir idėjos