-
Rudeninis burokėlių „Carpaccio“ su keptais baravykais, rūkyta šonine ir juodos duonos skrebučiais
Rudeninis burokėlių „Carpaccio“ su keptais baravykais, rūkyta šonine ir juodos duonos skrebučiais Burokėliai (8-10 porcijoms) Burokėliai, 4 vnt (vidutinio dydžio) Kalendros sėklos, 1 v.š Kmynai, 1 v.š Gvazdikėliai, 1 a.š Anyžiaus žvaigždutės, 7 vnt Česnakas, 3 skiltelės Juodieji pipirai, 1 v.š Lauro lapeliai, 5 vnt Kadagio uogos, 20 vnt Druska, 1-2 v.š Kepti...
-
N 1 t 0 f 1 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Lietuviška gira: gėrimas su siela ir istorija
-
Glotnutis: kaip pasigaminti sveiką, o ne cukraus bombą?
-
Naminis limonadas: 4 receptai iš viso pasaulio
-
Tobula braškių uogienė: 15 receptų, kuriuos privalote išbandyti
-
Nealkoholinis mochitas: 6 receptai vasaros gaivai
-
Pienių medus: saulė stiklainyje ir idėjos