-
Itališki bulvių virtinukai (Gnocchi)
Reikės: apie 1 kg bulvių, 250-300 g miltų, 1 kiaušinio, geros saujos parmezano. Padažui: šaukšto alyvuogių aliejaus, 1 česnako skiltelės, 1 skardinės trintų pomidorų be odelių, keleto baziliko lapelių, dosnios saujos mozarelos, saujos tarkuoto parmezano. The post Itališki bulvių virtinukai (Gnocchi) appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 21 t 0 f 21 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų