-
Garuose kepta višta
Reikės: 1-1,8 kg viščiuko, 3 šaukštelių druskos, saujelės kmynų ir džiovintų petražolių, 1 l kefyro ar rūgpienio, 1 šaukšto aliejaus, 20 g sviesto, kelių lauro lapų. Keptoms bulvėms: 1-1,5 kg bulvių su lupena, žiupsnio druskos, 2 šaukštų kmynų ir čiobrelių, juodųjų pipirų, kelių šaukštų alyvuogių aliejaus. Patiekimui bruknių uogienės. The post Garuose kepta višta appeared...
-
N 343 t 0 f 343 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų