-
Šiupininė sriuba ir spirgynė
Reikės: 500 g kiaulienos nugarinės, 2 šaukštų aliejaus, 2-3 svogūnų, druskos, pipirų, žiupsnio maltos kalendros, lauro lapelio, 0,5 kg bulvių, 1 stiklinės skaldytų žirnių, 1 stiklinės pupelių, vandens, 0,5 stiklinės miežinių kruopų Spirgynei reikės: 1 svogūno, 1 šaukšto aliejaus, 5 šaukštelių kanapių sėklų, 5 šaukštelių linų sėmenų, gero žiupsnio druskos, patiekimui „Vilniaus...
-
N 10 t 0 f 10 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų