-
Pyragas su varške ir lašinukais
Reikės: 300 g miltų, 1 šaukštelio druskos, 1 šaukštelio kepimo miltelių, 90 ml alyvuogių aliejaus „La Espanola“, 100 ml šalto vandens, 1 paplakto kiaušinio aptepimui. Įdarui: 100-120 g šaltai rūkytos šoninės, 1 šaukštelio kmynų, pundelio svogūnų laiškų, 300 g varškės, šviežiai grūstų pipirų, 1 kiaušinio. The post Pyragas su varške ir lašinukais appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 15 t 0 f 15 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų