-
Indiški daržovių blyneliai
Reikės: stiklinės žirnių miltų, 150 g šaldytų žirnelių, 150-200 g šaldytų ir smulkintų špinatų, 1 svogūno, 100 ml vandens, saujelės šviežių kalendrų, 1/2 šaukštelio uoginės paprikos, 1 šaukštelio malto kumino, 1 šaukštelio maltos kalendros, druskos, vandens, rapsų aliejaus „Floriol“ kepimui. Padažui: natūralaus jogurto, saujelės mėtų lapelių, saujelės šviežių kalendrų, 1/2 citrinos...
-
N 305 t 0 f 303 g 2
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų