-
Razavų miltų vafliai su morkomis
Reikės: 150 g smulkiai tarkuotų morkų, 250 g razavų (viso grūdo) miltų, 2 kiaušinių, 2-3 šaukštų cukraus, žiupsnio druskos, 30 g lydyto sviesto, šiek tiek šviežiai tarkuoto muskato, 1 šaukštelio cinamono, 1 šaukštelio kepimų miltelių, 200 ml vandens, grietinės ir mėgstamos uogienės patiekimui. The post Razavų miltų vafliai su morkomis appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 237 t 0 f 235 g 2
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų