-
Jautienos rageliai su bulvių įdaru
Reikės: 600 g maltos jautienos, gero žiupsnio maltos kalendros, žiupsnio kmynų, druskos, pipirų, 1 kiaušinio, džiūvesėlių, kiaušinio, rapsų aliejaus „Floriol”. Įdarui: 4-5 virtų bulvių, 1 svogūno, 20-30 g sviesto, druskos, 1 kiaušinio. The post Jautienos rageliai su bulvių įdaru appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 10 t 0 f 10 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų