-
Juodos duonos tortas
Biskvitui reikės: 200 g ruginės Vilniaus duonos „Agota”, 5 kiaušinių, 250 g cukraus, 50 g lydyto sviesto, 1 šaukštelio meduolių prieskonių, 100 g skrudintų lazdyno riešutų. Kremui reikės: 250 g grietinės, 250 g natūralaus jogurto, 1 apelsino žievelės, 1/2 citrinos sulčių, 100 g cukraus pudros, 1 šaukšto želatinos, 50 ml vandens. Trupiniams reikės: 175 g ruginės „Agotos“ trupinių...
-
N 639 t 0 f 639 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų