-
Ančių kulšelės su troškintais kopūstais
Reikės: 6 ančių kulšelių, 1 litro natūralių obuolių sulčių, druskos, šviežiai maltų pipirų, 3-4 šaukštelių malto imbiero, 3-4 šaukštelių malto cinamono, 50 g lydyto sviesto. Troškintiems kopūstams reikės: 2 raudonųjų svogūnų, 1 didelio apelsino žievelės, 20 g sviesto kepimui, 1 cinamono lazdelės, 1 raudongūžio kopūsto, 3-4 apelsinų sulčių, 400-500 ml raudono portveino, 1 kg obuolių...
-
N 323 t 0 f 322 g 1
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų