-
Keptas plovas su aviena
Reikės: 400-500 g avienos kumpio, 2 šaukštelių malto kumino, 2 šaukštelių maltos kalendros, druskos, pipirų, aliejaus „Floriol”, 4-5 didelių morkų, 1 galvos česnako, 1 lauro lapelio, 200 g basmati ryžių, 1 litro daržovių sultinio, 1 šaukšto čili uogienės (ar trintų pomidorų su šiek tiek aitriosios paprikos). The post Keptas plovas su aviena appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 366 t 0 f 366 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų