-
Eklerai įdaryti vaniliniu įdaru
Tešlai reikės: 100 g sviesto, 250 g vandens, žiupsnio druskos, žiupsnio cukraus, 150 g miltų, 4-5 kiaušinių. Įdarui: 500 ml pieno, ½ vanilės ankšties, 125 g cukraus, 25 g miltų , 25 g bulvių krakmolo, 2 kiaušinių, 35 g sviesto. The post Eklerai įdaryti vaniliniu įdaru appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 1392 t 0 f 1392 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų