-
Ėrienos sriuba
Reikės: 400 g ėrienos mentės, kelių šaukštų alyvuogių aliejaus „La Espanola“, druskos, pipirų, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 1 morkos, žiupsnio raudonėlio, kelių čiobrelio šakelių, 2-3 l vandens, 2 bulvių, 1/3 saliero gumbo, ¼ kopūsto, ¼ žiedinio kopūsto, 4 šaukštų avižinių dribsnių, šiek tiek citrinos sulčių, petražolės lapelių papuošimui. The post Ėrienos sriuba appeared...
-
N 108 t 0 f 107 g 1
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų