-
Liucinos keksiukai
Reikės: 2 kiaušinių, 80-100 ml saulėgrąžų aliejaus, 140 ml grietinės, 150 g miltų, 75 g rudojo cukraus, 75 g balto cukraus, 2 šaukštelių kepimo miltelių, 1 šaukštelio malto imbiero, 1 šaukšto medaus, 2 kriaušių. Kremui: 500 g maskarponės sūrio, 500 ml 35% grietinėlės, 150 g cukraus (kremo užteks dvigubam kiekiui keksiukų). Papuošimams: guminukų, uogų, mažų saldainių. The post...
-
N 77 t 0 f 77 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų