-
Fėjų keksiukai
Reikės: 3 kiaušinių, 150 g cukraus, 100 g lydyto sviesto, 50 ml pieno, 160 g miltų, 1 šaukštelio kepimo miltelių, 20 g smulkintų migdolų. Kremui reikės: 50-70 g sviesto, 2 šaukštų cukraus miltelių,125 g kreminio sūrio ar maskarponės, 1 šaukštelio maistinių dažų, cukraus pudros apibarstymui. The post Fėjų keksiukai appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 5 t 0 f 5 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų