-
Viduržemio jūros įkvėpti keksiukai
Reikės: 2 kiaušinių, 6 šaukštų alyvuogių aliejaus „La Espanola“, 300 ml kefyro, žiupsnio druskos, ½ vidutinio dydžio cukinijos, saujelės saulėje džiovintų pomidorų, saujos juodųjų alyvuogių, saujelės baziliko lapelių, 100 g fetos sūrio, didelės saujos tarkuoto kietojo sūrio, 150 g kvietinių miltų , 150 g kukurūzų miltų, 1 šaukštelio kepimo miltelių. Kremui: 2 šaukštų kreminio fetos...
-
N 230 t 0 f 230 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų