-
Kepta lašiša su agurkų žvyneliais
Reikės: 1,4-1,5 kg šviežios lašišos filė, druskos, saujelės krapų, kelių lauro lapelių, kelių citrinos griežinėlių, 1 šaukštelio želatinos, 100 ml vandens, ½ citrinos sulčių, žiupsnio druskos, 2-3 trumpavaisių agurkų. Padažui reikės: 2 trumpavaisių agurkų, kelių marinuotų agurkėlių, 2 kupinų šaukštų marinuotų kaparėlių, 3 kupinų šaukštų žaliųjų žirnelių, 4 kupinų šaukštų majonezo...
-
N 609 t 0 f 609 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų