-
Lašišos tartaras
Reikės: 200 g šviežios lašišos filė, saujelės laiškinių svogūnų, šiek tiek šviežio imbiero šaknies, ¼ šaukštelio wasabi miltelių, žiupsnio uoginės paprikos, 2 šaukštų kepintų sezamų aliejaus, 2 šaukštų sojos padažo, 1 šaukšto juodųjų sezamo sėklų, 1 šaukšto sezamo sėklų, laimo žievelės, mažų salotų lapelių, kelių ridikėlių papuošimui. The post Lašišos tartaras appeared first...
-
N 436 t 0 f 436 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų