-
Pizza di Ascari: nerealios picos iš vagonėlio
2016 m. rugpjūčio 13 d., 17:53
Nežinau kaip jūs, o aš vis prisimenu, kad mano rašoma restoranų kritika iš „Laukinių Žąsų“ debiutavo 2015 metais portale DELFI straipsniu apie Garliavos kebabų kioską. Ligi šiol didžiuojuosi ir pasirinkimu, ir straipsniu, ir tuo, kad ten atsirado eilės ir žmonės man rašė, kad „per tave, pydarą, dabar 40 minučių reikia laukti“. Myliu skaitytojus, net kai jie pyksta. Reiškia, aš jiems...
-
N 75 t 0 f 75 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Jūsų namų stogas – naujas bankomatas? Kodėl lietuviai masiškai investuoja į saulės elektrines
-
Ar girdite, ką prarandate? Atėjo laikas atnaujinti automobilio garsą
-
Automobilio vibro izoliacija: kaip tai veikia ir kodėl to reikia?
-
Gėlės į namus Kaunas: greitas, patogus ir stilingas būdas parodyti dėmesį
-
Kaip parašyti straipsnį, kuris ne tik skaitomas, bet ir parduoda?
-
Patraukliausias būdas įtraukti avokadus į savo mitybą