-
Makaronai – nacionalinis italų patiekalas
Makaronai – tai maisto rūšis, kuri dažniausiai yra pagaminta iš neraugintos kvietinių miltų tešlos, sumaišytos su vandeniu ar kiaušiniais ir suformuotos į lakštus ar kitokias formas. Taip pagaminti makaronai yra verdami vandenyje arba kepami riebaluose. Ryžių arba ankštinių augalų miltai, pavyzdžiui, pupelės arba lęšiai, kartais taip pat yra naudojami makaronų gamybai kaip alternatyva...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ką daryti, jei telefono ekranas nereaguoja?
-
Įdomiausi būdai patikrinti savo sėkmę ir intuiciją
-
Kaip efektyviai integruoti naujus darbuotojus naudojant skaitmenines platformas
-
5 priežastys, kodėl verta pasirinkti momentinį vandens šildytuvą
-
Gongų galia – kaip garsas gali paveikti Jūsų sąmonę?
-
Ar geoterminiai gręžiniai yra tvarus pasirinkimas kiekvienam namui?