-
Škotiškas subproduktų pudingas – Haggis
Paruošimas: 45 min Gaminimas: 180 min Porcijos: 6 Škotiškas subproduktų pudingas – Hagis yra tradicinis ir labai įdomus patiekalas, kuris turi gilių šaknų Škotijos kulinarinėje kultūroje. Tai ne tik gardus, bet ir maistingas patiekalas, kuriame gausu baltymų ir įvairių vitaminų. Hagiui gaminti naudojami avies subproduktai – plaučiai, liežuvis, kepenys ir širdis, taip pat jautiena...
-
N 3 t 0 f 3 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Keptų burokėlių salotos su pupelėmis ir raugintais agurkais
-
Virti bulvių ir varškės kukuliai
-
Improvizuotas bandelių pyragas su bananais ir aguonomis
-
Varškės apkepas su avižiniais dribsniais ir sviestu
-
Orkaitėje kepti kalafioro žiedai su nduja dešra
-
Greita bananų duona su avižiniais dribsniais, be miltų