-
Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis, kaip pas mamą
Paruošimas: 50 min Porcijos: 3 Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis – tai ypatingai švelnus ir aromatingas patiekalas, primenantis vaikystės skonius, kai mamos ar močiutės ruošdavo skanėstus šeimos vakarienei. Triušiena yra vienas sveikiausių baltymų šaltinių, turintis mažai riebalų ir daug lengvai virškinamų aminorūgščių. Ši mėsa yra puikus vitaminų B12 ir B3, taip pat...
-
N 83 t 0 f 83 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Keptų burokėlių salotos su pupelėmis ir raugintais agurkais
-
Virti bulvių ir varškės kukuliai
-
Improvizuotas bandelių pyragas su bananais ir aguonomis
-
Varškės apkepas su avižiniais dribsniais ir sviestu
-
Orkaitėje kepti kalafioro žiedai su nduja dešra
-
Greita bananų duona su avižiniais dribsniais, be miltų