-
Salotos su lašiša ir avokadu – gaivios ir greitai paruošiamos
Salotos su lašiša ir avokadu – gaivios, greitai pagaminamos, bet kartu ir labai maistingos, sočios. Lašišos ir avokado derinį yra pamėgę daugelis tiek dėl skonio, tiek dėl sveikumo. Lašiša ir avokadas yra sveikųjų riebalų šaltiniai. Ši žuvis turi daug omega-3 riebalų rūgščių, taip pat yra puikus aukštos kokybės baltymų šaltinis. Nors dažniausiai iš lašišos ir avokado gaminami...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Valdovų insignijos ir kiti Vilniaus katedros lobyno radiniai įrašyti į Kultūros vertybių registrą
-
Kreminė cukinijų sriuba – tobula vasaros klasika
-
Lietuvių skonis tobulėja – šefas Arūnas Stoškus apie kulinarijos raidą ir namų virtuvės svarbą
-
Kaip tekėjo XVI amžiaus didikės ir karalaitės: nuo Bonos Sforcos iki Barboros Radvilaitės
-
Ginučių ąžuolyne – džiuginantys pokyčiai
-
Elektroninės muzikos legenda Carl Craig koncertuos Lietuvoje