-
Kraujiniai vėdarai – iš kartos į kartą perduodamas receptas
Kraujiniai vėdarai – tai tradicinis patiekalas, kuris mums dažniausiai asocijuojasi su lietuvių kulinarija. Tačiau iš tiesų tai nėra tradicinis lietuviškas patiekalas. Greičiau tam tikra variacija. Kraujinius vėdarus turi dauguma šalių ne tik Europoje, tačiau ir Amerikos žemyne. Šis patiekalas, gaminamas iš kiaulienos žarnų ir kraujo bei kitų ingredientų. Ne tik kiekviena šalis...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Makaronų salotos su tunu – puikiai tiks skubantiems ar į pietų dėžutę
-
Choras „Bel Canto“ kviečia pasitikti Kalėdas su unikaliu turiniu: pasauline videožaidimų muzikos žvaigžde Christopher Tin ir legendine grupe The Real Group
-
Stresas ir svoris: kaip emocijos veikia mūsų kūną?
-
Šaltojo sezono kelionės: kaip protingai susikrauti lagaminą?
-
Ką bendro turi katės, megztos kepurės ir lėtinis skausmas? Stulbinantis mokslininkų išradingumas nustebino ne vieną
-
Kaip išsirinkti tinkamą suknelę kiekvienai progai? Patarimai stilingai išvaizdai