-
Rauginti kopūstai su mineraliniu vandeniu: dar traškesni, dar greičiau paruošiami
Rauginti kopūstai yra neatsiejama daugelio virtuvių dalis, ypač rytų Europoje. Tai ne tik skanus priedas prie patiekalų, bet ir puikus probiotikų šaltinis, padedantis palaikyti sveiką virškinimą. Tačiau ar kada nors pagalvojote, kad raugintiems kopūstams galite suteikti dar daugiau skonio ir naudos, naudodami mineralinį vandenį? Šiame straipsnyje pasidalinsime su jumis, kaip mineralinis...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Kiek miego reikia gyvūnams? Įdomūs faktai apie miego trukmę gamtoje
-
7 priežastys, kodėl vorų žudymas gali būti bloga idėja
-
Natūralių gėrimų galia: 7 arbatos, kurios padės pagerinti atmintį
-
Avokadų salotos su kiaušiniu – sveikiems ir sotiems pusryčiams
-
Ką daryti su po kepimo likusiu aliejumi? Patarimai ir tvarūs sprendimai
-
Algio Kaupo fotografijų paroda „Día de Muertos“