-
Vertinga ir ekologiška triušiena
2024 m. lapkričio 14 d., 17:31
Triušiena – viena liesiausių mėsos rūšių. Puikiai tinka vaikams ir alergiškiems asmenims. Iš triušienos galima pagaminti įvairiausių patiekalų – nuo sultinio ar troškinio iki sultingų kepsnių ar mėsainių. Dabar šis puikus ir lengvai virškinamas gyvūninių baltymų šaltinis vėl madingas, nes triušiena, pasirodo, – aplinkai mažiausiai kenkianti mėsa. Triušiena Lietuvoje ir pasaulyje...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Fotografijos muziejuje veikia Sauliaus Paukščio paroda „Vatikano soduose“
-
Šeduvos kraštotyros muziejuje dailininkė mokys piešti siluetus
-
Prie Kavos savaitės Horoskopas: 11.15 – 11.22 – Horoskopai
-
Energijos vampyrus keičia dėmesio vergai
-
Ištikimybė: kodėl tai yra viena iš svarbiausių žmogaus vertybių?
-
7 šukuosenos, kurios sendina: ko vengti, kad atrodytume jaunatviškai?