-
Virtų bulvių cepelinai su manais, mėsa ir spirgučiais
Virtų bulvių cepelinai su manais, mėsa ir spirgučiais – tai sotus, skanus ir tradicinis lietuviškas patiekalas, puikiai tinkantis šeimos pietums ar vakarienei. Šis receptas yra šiek tiek švelnesnis nei klasikiniai tarkuotų bulvių cepelinai, tačiau išlieka toks pat gardus ir sotus. Bulvės suteikia minkštą tekstūrą, o manai padeda sustiprinti tešlą, kad kepant ji neprarastų formos...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ledai dera ne tik su šiltu pyragu: šis receptas sužavės ir jus, ir mažuosius
-
Džiaugsmas – tai įgūdis: ekspertai atskleidžia, kodėl verta jį puoselėti namuose ir kaip tai padaryti
-
Idėja savaitgaliui – aplankykite Aukštaitijos nacionalinį parką
-
Kokią duoną valgėme senovėje ir kokią renkamės šiandien? Gastronomijos istoriko žvilgsnis ir naujausios tendencijos
-
Nacionalinės dailės galerijos parodoje „Tarp aušrų“ – muziejaus įsigyti kūriniai
-
Barbara Grygutis Europos parke