-
Žirnelių sriuba – greitai pagaminama, gaivaus, pavasariško skonio
2025 m. balandžio 24 d., 14:26
Ši žirnelių sriuba yra ne tik nuostabiai žalios spalvos, bet ir greitai pagaminama, joje yra daug skaidulų , naudingų medžiagų mūsų organizmui. Sriuba tiks tiek lengviems pietums, tiek vakarienei. Galima naudoti šaldytus ar šviežius žirnelius. Pastaruosius reiktų virti kiek trumpiau nei šaldytus. Šią sriubą visada gaminu su šviežių mėtų lapeliais. Jie priduoda subtilų ir gaivų...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Brangiausia dovana mamai – jūsų laikas ir dėmesys: neįkainojamos Motinos dienos akimirkos
-
Kada kelti vėliavą 2025 metais? Kodėl ją ir kaip ją kelsime balandžio 26 dieną?
-
Ryto sėkmės malda: pradėkite dieną pozityvia energija
-
Klausiate – atsakome: ar reikia lupti imbierą?
-
Kaip patikrinti, ar galioja automobilio draudimas?
-
Ar lėtinis uždegimas gali būti tylusis ligų sukėlėjas? Kas apskritai yra lėtinis uždegimas?