-
Perlinių kruopų nauda: kodėl verta jas įtraukti į savo mitybą?
Perlinės kruopos jau šimtmečius yra neatsiejama tradicinės lietuviškos virtuvės dalis – jos puikiai dera su troškiniais, sriubomis ar net salotomis. Tačiau šiandien šios kruopos neretai pamirštamos, iškeičiamos į modernesnius pasirinkimus – bolivinę balandą ar kuskusą. Visgi perlinės kruopos, gaminamos iš poliruotų miežių, pasižymi išties vertingomis savybėmis, kurios gali teigiamai...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Festivalio KVADRATU’25 sezonas Tauragėje: startą duos E. Gandos Bogdanienės paroda, pinhole fotografija ir M. Dirsytė
-
Gegužės 15–oji – Tarptautinė šeimos diena: proga sustoti ir įvertinti, kas svarbiausia
-
Miegantys, bet pusiau budrūs: gyvūnai, kurie miega viena smegenų puse
-
Gyvūnai ir zodiakas: kaip žvaigždės įtakoja jūsų augintinio charakterį?
-
Badavimo nauda: kodėl kartais verta nieko nevalgyti?
-
Chia sėklų nauda: mažos sėklos – didžiulė galia. Kodėl jos ypač naudingos veganams ir vegetarams?