-
Istorinis įvykis Lietuvos gastronomijai: paaiškėjo pirmojo nacionalinio „Bocuse d’Or” konkurso nugalėtojai
Vilniuje įvyko pirmasis Lietuvos istorijoje nacionalinis „Bocuse d’Or“ konkursas, nuo šiol tapsiantis šalies gastronominės scenos tradicija, mūsų šalies virtuvės meistrams galinčia atverti duris į pasaulinį pripažinimą. Pirmojo konkurso nugalėtoju tapo šefas Gabrielius Zajec. „Bocuse d’Or“ konkursas, dažnai vadinamas gastronomijos olimpinėmis žaidynėmis, buvo įkurtas...
-
N 37 t 0 f 37 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Big Band Festival 2025: džiazas veržiasi į Šiaulių miestą
-
Milžiniška šaltibarščių vėliava ant Vilniaus TV bokšto atidarė rožinės sriubos sezoną
-
„Muzikos vakarai kurhauze“: trys perkusijos meistrai – viena scena – egzotiškas garsų pasaulis
-
Lietuvos nacionalinis muziejus Lukiškių kalėjimo komplekse atidarys parodą apie reivą
-
Šaltibarščiai: klasikinis receptas. Kaip suteikti jiems įdomesnį skonį?
-
Dainos visos Lietuvos tėčiams: „Ąžuoliuko“ Tėvo dienos koncertas sujungs kelias kartas Vilniaus širdyje