-
Skonis iš vaikystės: uogų ir pieno sriuba. Kokios uogos tam tinka?
Kas nepamena to tiesiog stebuklingo momento, kai močiutė į dubenėlį pripildavo šilto, kvapnaus pieno ir pridėdavo saują šviežių uogų? Uogų ir pieno sriuba – tai ne tik paprastas patiekalas, bet tikras nostalgijos simbolis, kuris vienu gurkšniu perkelia mus atgal į nerūpestingą vaikystės laiką, kai vasaros dienos atrodė begalinės, o skoniai – nepakartojami. Tradicijos šaknys...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Kodėl per Jonines ieškome paparčio žiedo ir kaip jį surasti?
-
Ką veikti per Jonines, jeigu lyja? Idėjos smagiai šventei
-
Netikėtos trešnių uogienės variacijos: 4 ypatingi receptai, kuriuos verta išbandyti šiemet
-
Nespėjote pasiraugti šašlykų, o Joninės jau čia pat? Receptas per 30 minučių!
-
Horoskopas Joninių savaitei: ką žada ypatinga savaitė 12 Zodiako ženklų?
-
Saugus Joninių laužas: kaip švęsti atsakingai?