-
Žymus Lietuvos šefas Justinas Kapkovičius atskleidžia: ši profesija – kur kas daugiau nei tik maisto gaminimas
Justino Kapkovičiaus kelias virtuvės pasaulyje – tai nuolatinis augimas, atsidavimas ir meilė darbui. Nuo mėlynos indų plovėjo uniformos Škotijoje – iki prestižinių šefo pareigų Lietuvoje, jis ne tik kuria išskirtinius patiekalus, bet ir dalijasi žiniomis, siekdamas įkvėpti naują virtuvės profesionalų kartą. Justino filosofija – maistas yra ne tik skonis, bet ir kultūra, o darbas...
-
N 18 t 0 f 18 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Vasara ir kosmetika: kas ištirpsta, kas erzina, o kas iš tiesų kenkia?
-
Žemuogių uogienė – kvapnus vasaros lobis ir sveikatos šaltinis
-
Liepos mėnesio horoskopas: jausmų, kaitros ir pokyčių mėnuo
-
Vegetariški šašlykai – skonių fiesta be mėsos. Patiks net tiems, kurie be mėsos negali!
-
Palapinė tavo nuotykiams: kaip išsirinkti tinkamiausią?
-
Sausi upeliai sode – japoniškas grožis be vandens