-
Kokią duoną valgėme senovėje ir kokią renkamės šiandien? Gastronomijos istoriko žvilgsnis ir naujausios tendencijos
XXI amžiuje vis daugiau žmonių sąmoningai renkasi ne tik ką valgyti, bet ir kokios sudėties produktų ieškoti. Tačiau taip buvo ne visada. Gastronomijos kultūros tyrinėtojas, profesorius Rimvydas Laužikas pastebi, kad istoriškai aukštus reikalavimus maistui – net ir kasdienei duonai – galėjo kelti tik turtingesni žmonės, kurie jos visada turėjo ir galėjo rinktis, ką valgyti...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Nacionalinės dailės galerijos parodoje „Tarp aušrų“ – muziejaus įsigyti kūriniai
-
Barbara Grygutis Europos parke
-
Širvynė 2025: „Stoviu aš kaip Čiurlionio legendų šaulys“
-
Atvyk į Panevėžį: miestą, pulsuojantį kultūra, alternatyvios muzikos garsais, vietinių istorijomis ir pramone
-
„Jaunas kaip Vilnius 2025“ scenoje suskambės netikėti atlikėjų duetai: Monika Liu ir Atlanta, „ba.“ ir Tomas Krivickas-Psichas, Gabrielė Vilkickytė ir Neda Malūnavičiūtė bei kiti
-
„Red Bull Showrun“ atvyksta į Klaipėdą