-
Gastronominės patirtys Vilkaviškyje: nuo kasdienės duonos kelio iki dvarininkų stalo
Vilkaviškio kraštas kviečia ne tik pamatyti, bet ir paragauti. Čia maisto gamyba – ne tik kasdienis ritualas, bet ir kultūros dalis, perduodama iš kartos į kartą. Nuo duonos kepimo paslapčių iki dvarininkų virtuvės subtilybių – kiekviena gastronominė patirtis atskleidžia vis kitą regiono tapatybės pusę. Virbalio vartai – duonos kelias nuo grūdo iki kepalo Bendruomenės...
-
N 30 t 0 f 30 g 0
Kiti blogo įrašai
-
5 Graikijos salos pilnos malonių atradimų
-
„Jaunas kaip Vilnius 2025“ žada miestui šventę nuo vidurdienio iki vidurnakčio ir primena, kuo pasirūpinti
-
Nuo Vatikano iki Vilniaus ir Meksikos – Kretingos senosios muzikos festivalis kvies klausytojus į pasaulinę kelionę su Palestrinos muzika
-
Anykščių miesto šventė 2025 „Šventė prie Šventosios“: tris dienas gamtos ir kultūros apsuptyje (renginių programa)
-
Anykščių miesto šventė „Šventė prie Šventosios“: tris dienas gamtos ir kultūros apsuptyje (renginių programa)
-
Atostogų mados tarpukariu: nuo Aukštosios Panemunės iki Alpių