-
Laikas kurti kepsnines: trys paprastos taisyklės, kurios padės pagaminti nepamirštamą patiekalą
Tendencijos formuoja daugelį sričių, tad grilio sezono patiekalai – ne išimtis. Jautiena pamažu tampa viena populiariausių mėsos rūšių kepimui ant grotelių. Vis daugiau dėmesio skiriama produktų kokybei, brandinimo būdams, paruošimo technikai, o prie mėsos lėkštėje vis dažniau atsiranda išraiškingų sezoninių garnyrų bei padažų. Ką verta žinoti kiekvienam, norinčiam žengti koja...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Lietuvių skonis tobulėja – šefas Arūnas Stoškus apie kulinarijos raidą ir namų virtuvės svarbą
-
Kaip tekėjo XVI amžiaus didikės ir karalaitės: nuo Bonos Sforcos iki Barboros Radvilaitės
-
Ginučių ąžuolyne – džiuginantys pokyčiai
-
Elektroninės muzikos legenda Carl Craig koncertuos Lietuvoje
-
I Pasaulinio karo bunkeriai Zarasuose
-
Babilono soduose – kvapą gniaužia tūkstančiai žiedų