-
Lietuvių skonis tobulėja – šefas Arūnas Stoškus apie kulinarijos raidą ir namų virtuvės svarbą
Ilgametę patirtį sukaupęs virtuvės šefas Arūnas Stoškus – vienas tų, kurie matė ir prisidėjo prie reikšmingų pokyčių Lietuvos gastronomijoje. Nuo riebesnių, tradicinių patiekalų iki sąmoningesnio, įvairesnio požiūrio į maistą – lietuviai tampa ne tik reiklesni svečiai, bet ir kūrybingi namų virtuvės šeimininkai. Pasak šefo, pandemija paskatino daugelį atrasti gaminimo džiaugsmą...
-
N 76 t 0 f 76 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Valdovų insignijos ir kiti Vilniaus katedros lobyno radiniai įrašyti į Kultūros vertybių registrą
-
Kreminė cukinijų sriuba – tobula vasaros klasika
-
Kaip tekėjo XVI amžiaus didikės ir karalaitės: nuo Bonos Sforcos iki Barboros Radvilaitės
-
Ginučių ąžuolyne – džiuginantys pokyčiai
-
Elektroninės muzikos legenda Carl Craig koncertuos Lietuvoje
-
I Pasaulinio karo bunkeriai Zarasuose