-
Klasikinis vokiškas obuolių pyragas
Kas kepa meduolius, kas sausainius, o aš labai mėgstu kepti obuolių pyragą. Labiau net nei valgyti. Gyvenime mėgstu derinti modernumą su klasika, tad tokie dalykai kaip trumpa juoda suknutė ar klasikiniai receptai priduoda mano tikrai nenuobodžiam ir nelabai klasikiniam gyvenimui … Plačiau The post Klasikinis vokiškas obuolių pyragas appeared first on Der Vynas...
-
N 24 t 0 f 24 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų