-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
Straipsnis „Vandens meniu ir vandens someljė – netolima restoranų kasdienybė” talpintas žurnale „GERAS SKONIS”, 2023 m. žiema Gazuoto jums ar negazuoto vandens? Kambario temperatūros ar šalto? Džiugu, jog vis daugiau ir daugiau aptarnaujančiojo personalo restoranuose užsakymą priima būtent nuo tokių klausimų. Tai rodo, jog vandens kultūra pradeda skleistis, o džiugios...
-
N 1 t 0 f 1 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų
-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą
-
Ar galime gerai jaustis vien dėl vandens? Ir kodėl dehidratacija yra tiesiog baisu